fbpx

T5 – Tarja Tuntee, Tahtoo, Tietää ja Tekee inhimillisempää arkea

Minun sanotaan olevan lämmin, helposti lähestyttävä, hersyvä, sydämellinen ja jopa superäidillinen persoona. Huomioon ottaen historiani, kasvatukseni, koulutukseni ja työelämäni, ei minulla kai muuta vaihtoehtoa olisikaan. Olen yli 25-vuotisen julkisen urani aikana saanut puhua edellä mainituista asioista ja arvopohjasta. En vähästä säikähdä, sillä olen kokenut myös julkisuuden raadollisen puolen.

Eriarvoistuva ja eriarvoistava Suomi ei ole kenenkään etu. Päättäjien on otettava huomioon ihmisten aito osallistaminen, ihmisyys, inhimillisyys ja oikeudenmukaisuus.  Kevään vaaleissa vaikutetaan oikeasti siihen, millaista Suomea me olemme rakentamassa yhdessä meille kaikille. Nyt punnitaan tahtotilat, moraali, eettisyys ja ehdokkaiden henkilökohtainen arvomaailma. Päätöksenteon tulee kummuta näistä asioista unohtamatta globaalista omaatuntoa. Tämän kaiken tulee olla avointa ja läpinäkyvää. Politiikka on yhteisten asioiden ja kaikkien yhdenvertaisen kohtelun ja hyvinvoinnin takaamista – ei oman edun tavoittelemista  tai monikansallisten yritysten selän pesemistä.
Mikäli äänestäjät antaisivat minulle luottamuksensa, ajaisin rohkeasti, väkevästi ja arvojeni mukaisesti asioita, joilla tehdään oikeudenmukaisempaa ja ennen kaikkea inhimillisempää arkea ja elämää kaikille tämän päivän Suomessa. En häpeä myöntää sitä, että teen asioita suurella sydämellä, joka sykkii ihmisyyden puolesta. Millainen sydän sinun rinnassasi sykkii?

Tarja Smura - Vallankumous
"Välittämisen Vallankumous"
Jaa tämä sivu:
Valikko